Udskiftning af vinduer og døre på sikker og effektiv vis

Er ruden punkteret, er døren begyndt at hænge eller binde, eller er der skader på karmene? Så bør du nok overveje at skifte dem ud. Hos Tømrer- og snedkerfirmaet C. Petersen Jyllinge ApS er vi kvalificeret og uddannet til udskiftning af vinduer og døre, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig, der bor i Jyllinge nær Stenløse og Ølstykke.

Vi har god erfaring og kan rådgive dig i forhold til valg af døre og vinduer. Når vi sammen har fundet den bedste løsning til dig, påtager vi os al ansvaret i forhold til opmålingen og monteringen, så du ikke skal lave andet end at læne dig tilbage og nyde resultatet.

Mange fordele ved kvalitetsvinduer- og døre

Det er skønt at have nye og spejlblanke vinduer. At kunne sidde indenfor i varmen med et flot og uspoleret udsyn ud på den grønne plæne og eftermiddagssolen er noget, man virkelig nyder. 

At kunne sidde indenfor i varmen med et flot og uspoleret udsyn ud på den grønne plæne og eftermiddagssolen er noget, man virkelig nyder. Samtidig vil du med nye kvalitetsvinduer og -døre være sikker på, at huset er ekstra tæt og holder på varmen. 


​​Det er det ultimative spild af penge, og hvis du lader os stå for en udskiftning af vinduer og døre i dit hus, garanterer vi, at der er tætnet godt, så varmen bliver inde i huset, hvor den hører til.

​Hvad koster udskitning af vinduer?

Hvis du ønsker yderligere information om udskiftning af vinduer og døre eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 93 74 74 eller sende os en mail på c.petersenaps@gmail.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og snedkerfirmaet C. Petersen Jyllinge ApS​

CVR: 17992031

Få et uforpligtende tilbud