Renovering af hus eller ejendom udført af professionelle​

Har du planer om at gennemføre en større eller mindre renovering af hus eller ejendom? Så er Tømrer og snedkerfirmaet C. Petersen Jyllinge ApS den perfekte samarbejdspartner. Vi er et professionelt, pålideligt og perfektionistisk tømrer- og snedkerfirma, der har masser af erfaring med renovering af hus og andre ejendomme. Vores firma er placeret i Jyllinge, og vi arbejder og udfører opgaver i Jyllinge nær Stenløse og Ølstykke, og vi ser frem til at hjælpe dig med at føre dine drømme ud i livet.

Få skabt din drømme bolig med renovering

Man kan sagtens skabe sin drømmebolig uden at skulle bygge noget nyt helt fra bunden. En grundig renovering af hus eller ejendom kan få alt til at fremstå så godt som nyt. Du har mulighed for at ændre på rummene ved for eksempel at opsætte skillevægge, opsætte nyt loft, lægge et pænt gulv og så videre. 

Men det er tit et omfattende projekt at renovere. Vi vil sparre med dig gennem hele processen lige fra skabelsen af ideerne til det færdige resultat. Vi tager udgangspunkt i dit hus, og sammen kortlægger vi ideer og forventninger. Herefter udarbejder vi en realistisk plan, der skal bringe dine ønsker og drømme til live – mens vi naturligvis tager os af alt det praktiske og hårde arbejde.

Hvad koster renovering af hus?

Går du med nogle tanker og drømme, der omfatter en renovering af hus, så kontakt os gerne for et møde og en snak om priser, og hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 20 93 74 74 eller sende en mail til c.petersenaps@gmail.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og snedkerfirmaet C. Petersen Jyllinge ApS​

CVR: 17992031

Få et uforpligtende tilbud