​Ny udestue tilbydes i god kvalitet​

Her hos Tømrer- og Snedkerfirmaet C. Petersen Jyllinge ApS er vores fornemmeste opgave at gøre vores kunder glade. Drømmer du om en ny udestue, en vinterstue eller et orangeri, og bor du i Nordsjælland nær Jyllinge, Stenløse og Ølstykke vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt, for at opfylde dit ønske. 

Vi har masser af erfaring med at bygge flotte og stabile udestuer, der kan være en fantastisk udvidelse til huset og skabe glæde i mange år fremover. Vi laver skræddersyede løsninger til en ny udestue, der passer til dine ønsker, og vi er sikre på, at du vil blive glad for din nye udestue.

Nyd solen med en ny udestue

Det er ikke mange timer om året, man i Danmark kan sidde ude i haven og nyde solens varme. De mange kolde timer får mange danskere til at søge indendørs, ind i sofaen og under tæppet. Det er på mange måder ærgerligt, for selvom det er køligt udendørs, er synet af solen fra en blå, skyfri himmel, der oplyser det frosne hvide vinterlandskab, noget af det smukkeste.​

​Med en ny udestue kan du sidde varmt og godt, mens du har et fantastisk udsyn til dine udendørs omgivelser. En udestue gør de kølige sommeraftener længere og vinteren mere fornøjelig.

Er der ved at være en smule trængt i hjemmet, kan en ny udestue være løsningen. En ny udestue er en billig måde at bygge til på, så I får mere plads og luft i huset. Her kan man sætte sig ud i fred og ro, måske med en bog, og nyde udsigten gennem de store glaspartier.

​Kontakt os for at finde den rette løsning

Kunne du tænke dig at bygge en ny udestue, eller vil du blot opgradere den gamle, så ring til os på 20 93 74 74  eller skriv en mail til os på c.petersenaps@gmail.com, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer- og snedkerfirmaet C. Petersen Jyllinge ApS​

CVR: 17992031

Få et uforpligtende tilbud